Poruka od našeg generalnog direktora

Poruka od našeg generalnog direktora

Poštovani korisnici,

Nadam se da ste zdravo i dobro dok čitate ovo obaveštenje, i da uspešno, na privatnom i poslovnom planu, prolazite kroz jednu od najdinamičnijih situacija našeg doba.

Poznato je da učinak zahteva prilagodljivost. Upravo nam je prilagodljivost najpotrebnija dok se suočavamo sa pandemijom kakva je KOVID-19. Ovo vreme zahteva od svih nas da se iznenada popravljamo i napredujemo dajući najbolje od sebe u najgore vreme.

Kao i vi, i mi u Iron Mountain preduzimamo sve moguće korake kako bi zaštitili svoj narod i društvo, zalažući se još više za klijente u ovako bitnom trenutku.

Vode nas naše osnovne vrednosti, a pokreće strast da stvaramo i pomažemo vam u ovom ključnom vremenu vašeg poslovanja. Upravo sada znamo da treba da delamo u vaše ime i to je ono što ovde radimo. Nudimo vam našu posvećenost i usluge, kao i dostavu.

U duhu pokazivanja ove posvećenosti, želim da podelim sa vama korake koje preduzimamo da bismo podržali vaše poslovne potrebe istovremeno osiguravajući bezbednost naših službenika:

Rezervišemo skladišni prostor za kritična sredstva i neočekivane količine zaliha:
  • Oslobađamo prostor i stavili smo na raspolaganje podni prostor u našim objektima za obezbeđivanje zaliha potrebnih zdravstvenim radnicima i prodavcima na malo hrane i lekova, kao i skladišta za povećan priliv preduzećima koja sada skladište zalihe zbog remećenja uslužnih ili lanaca snabdevanja.
  • Otvaramo pristup našim kampusima i neiskorišćenom voznom parku kamiona kako bismo klijentima omogućili skladištenje kontejnera, čineći skladišni prostor dostupnim u našim objektima za kritičnu poslovnu upotrebu.
  • Kao način da služimo svojim zajednicama u ovom periodu, prostor za skladištenje stavljamo na raspolaganje kroz naše partnerstvo sa Makespace univerzitetima i njihovim studentima poslatim svojim kućama, kojima je potrebno privremeno skladištenje ličnih predmeta.
Omogućavamo vašim radnicima na daljinu da povećaju produktivnost i pružamo im pristup potrebnim informacijama kada im trebaju:
  • Dodali smo merljive radne kapacitete kako bismo digitalizovali povećane količine kritičnih dokumenata potrebnih vašim timovima dok rade sa daljine. Iako je početna potražnja kupaca bila za slikovnim dokumentima na zahtev, takođe smo spremni da obezbedimo digitalizaciju velikih razmera na licu mesta u arhivama ili aktivne zapise koji su već u skladištu.
  • U nekim slučajevima smo posvetili višak kancelarijskog prostora zasebno od našeg poslovanja za glavne timove službenika naših klijenata kada njihove kancelarije nisu bile dostupne, pomažući im da obezbede neophodan poslovni kontinuitet.
Obezbeđujemo produženje i prilagodljivost korisnicima našeg Centra podataka:
  • Olakšali smo vama i vašim timovima da ograničite vreme provedeno na licu mesta tako što će koristiti našu uslugu SmartHands, tako da vaši službenici ne moraju lično da posećuju naš poslovni prostor da bi obavili posao.
  • Takođe imamo spremne kapacitete i osoblje za podršku, nadogradnju i nove instalacije ako vam je potrebna nova širokopojasna mreža za podršku radne snage na udaljenoj lokaciji.
Praktikujemo bezbednost svojih službenika i objekata:
  • Pomno nadgledajući zdravlje i dobrobit svojih službenika a u slučaju da se razbole biće im pružena potrebna podrška.
  • Tako što službenici rada na daljinu i njihove radne obaveze ne zahtevaju da rade na licu mesta, kako bi se obezbedili optimalni uslovi rada za ključne službenike u radnom prostoru.
  • Jasno definišući postupke za čišćenje, sa strogom praksom sterilizacije našeg voznog parka i objekata kako bi se na minimum sveo rizik izloženosti i osigurao bezbedan rad naših službenika.

Ovo je samo nekoliko primera onoga što radimo da bismo zadovoljili potrebe vašeg poslovanja u ovim izazovnim vremenima. Posvećeni smo 100% zdravlju i bezbednosti svojih službenika i korisnika, kao i zajednica kojima služimo, gde radimo i živimo. Ovde smo da vam pružimo pouzdanu uslugu i zajednička rešenja koja znate i u koja verujete. Ako vam je potrebna bilo kakva drugačija pomoć, zatražite je. Upravo u ovakvim vremenima se ističe ono najbolje u našoj globalnoj zajednici, dok se držimo zajedno. Sve najbolje želje vama, vašim najmilijima i vašoj organizaciji.

S poštovanjem,

Bil

Bill Meaney
Predsednik i generalni direktor
Iron Mountain Inc.

Molimo vas da sarađujete sa svojim predstavnikom kako biste potvrdili raspoloživost specifičnih rešenja za svoje lokalno tržište.