Actualizarea centrului de evidențe iron mountain connect

Un mesaj din partea Managerului de Produs din cadrul Iron Mountain

Clienții Iron Mountain sunt ca o familie pentru noi, asemeni colegilor. Vreau să mă asigur că tot ce oferă aplicațiile noastre sunt de cea mai bună calitate - de la design, la cum utilizatorii găsesc și utilizează informația, la instrumentele de training - fiecare lucru contează. Îmi place să lucrez cu clienții, să înțeleg problemele afacerilor lor și să împărtășesc cu colegii mei toate situațiile astfel încât să construim cea mai bună aplicație pentru clienții nostri. Suntem mândrii de Centrul de Evidențe Iron Mountain Connect™ și le mulțumim clienților că fac parte din familia noastră.
Actualizarea Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect

Actualizarea Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect

Urmărește acest video pentru a învăța mai multe despre această versiune a Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect.

Documente

cog wheels

Informații "Cum să…"

Click aici pentru a accesa informațiile "Cum să…" pentru a vizualiza tutoriale scurte și sfaturi cum să utilizezi noua versiune a Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect.
Cum să…
document inspection

Manualul utilizatorului

Click aici pentru a accesa ghidul utilizatorului Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect și informații detaliate.
User Manual

Contact Iron Mountain UK

paper and pen

Contact us

Fill out this form and an Iron Mountain specialist will contact you within one business day.
Get a quote
customer service

Support centre

Our Customer Support Centre can help provide you with the quickest answers to your questions.
Get support
ringing telephone

Contact customer service

Connect with one of our knowledgeable representatives to address your specific solution needs.
+44 (0) 1782 654 710

Despre noua versiune

Iron Mountain a dezvoltat aplicația online a Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect folosind feedback-ul clienților. De-a lungul anului, clienții vor utiliza noua versiune, ce include:

  • O nouă înfățișare a aplicației și o îmbunătățire a fluxul de lucru, prin eliminarea click-urilor suplimentare ale mouse-lui, acolo unde acest lucru este posibil
  • Sporirea capacității de a căuta incluzând căutările avansate și căutările în funcție de informațiile necesare clienților
  • Optimizarea fluxul de lucru (click-urile pas cu pas) pentru a comanda ridicarea înregistrărilor, retragerea și comandarea produselor de aprovizionare.
  • Suport browser pentru Microsoft Internet Explorer 9 (IE9), IE11 și Google Chrome 48.

Iron Mountain se obligă să realizeze procesul de actualizare pe cât de simplu se poate pentru clienții noștri. O să fiți notificați prin mesaje tip pop-up în cadrul Centrul de Evidențe Iron Mountain Connect cu cel puțin 30 zile înainte de ziua de actualizare a aplicației pentru compania dvs. Tutoriale și materialele de învățare sunt disponibile în Iron Mountain Connect pentru a vă pregăti pentru noua versiune a Centrului de Evidențe Iron Mountain Connect. Managerii de cont sunt pregătiți să vă asiste atunci cănd veți avea nevoie de informații. Vă mulțumim în avans pentru timpul acordat și pentru încrederea acordată companiei Iron Mountain.