En moderne løsning for finansselskape

Løsningsguider

Les om hvorfor det er viktig for finansselskaper å ha et moderne system for informasjonshåndtering, og hvordan Iron Mountain InSight kan hjelpe bedriften din.

17. januar 20226 minutter
En moderne løsning for finansielle tjenester

Økningen i utradisjonell konkurranse fra BigTech og andre voksende industrier har tvunget finansselskaper til å revaluere prosessene og systemene de bruker for å håndtere informasjon. Ineffektivitet i tradisjonelle plattformer for innholdstjenester påvirker alle sider av bedriftens lønnsomhet: kundelojalitet, andel av lommeboken og markedsandel. Ettersom AIM rapporterer at 76 % av organisasjoner ikke finner informasjonen de trenger for å utføre daglige oppgaver raskt nok, har en modernisering av informasjonssystemene blitt kritisk for ethvert finansselskap som vil være konkurransekraftig i et teknologisk landskap som endrer seg raskt.

UTFORDRINGEN

Mange eksisterende bedriftsapplikasjoner er bygget på utdatert og monolittisk teknologi. Gårsdagens verdifulle teknologier har blitt dyre å vedlikeholde og bruker lang tid på å levere verdier, og for mange bedrifter har de blitt et virtuelt anker som trekker dem nedover. I en digital verden hvor kundens forventninger øker for hvert år, kan ikke lenger disse systemene møte bedriftens driftsmessige behov, eller behovene til kundene deres. Finansselskaper må modernisere de utdaterte systemene sine raskt – eller møte konsekvensene av å miste kunder til konkurrentene. Heldigvis trenger ikke moderniseringen å være en smertefull prosess.

Iron Mountain InSight® (InSight) leverer en smidig løsning som møter behovene til dagens finansselskaper. Med open source og skybasert fundament tilbyr InSight teknologier som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) for å levere en praktisk og fleksibel plattform som baner vei for firmaer som vil modernisere informasjonssystemene sine raskt og strategisk.

Vi leverer neste generasjons teknologi og metoder for å maksimere verdien av din eksisterende Enterprise Content Management (ECM) infrastruktur og utdaterte applikasjoner der det ligger uvurderlig informasjon. Med InSight er det raskere og enklere enn noen gang å modernisere driften, drive kundeopplevelsen framover og framtidssikre informasjonssystemene.

LØSNINGEN

Iron Mountain InSight Content Services Platform forener og utvider bruk av digital informasjon i hele bedriften, med en løsning som er utviklet for vår moderne tid. InSight ble designet for å møte behovene til dagens finansselskaper, modernisere driften og transformere hvordan de:

 • Leverer verdi til kundene sine
 • Sørger for sikkerhet og overholdelse av reguleringer og bestemmelser
 • Øker inntektene
 • Framtidssikrer driften

VEIEN TIL MODERNISERING AV UTDATERTE APPLIKASJONER

Vår Connect + Consolidate-tilnærming reflekterer behovet til dagens moderne organisasjoner. Vi bidrar til at firmaer kan maksimere verdien av sine nåværende IT-investeringer og minimere driftsavbrudd, samtidig som man moderniserer strategisk for framtiden.

Koble InSight-plattformen til dine eksisterende applikasjoner og ulike innholdssystemer for å samle informasjonen i et sentralisert nav hvor du kan se, administrere og bruke verdifullt innhold.

Fordelene med å koble sammen systemer med InSight inkluderer å:

 • Eliminere informasjonssiloer
 • Utnytte eksisterende IT-investeringer
 • Strømlinjeforme prosesser og informasjonstilgang
 • Realisere rask ROI

Konsolider systemer og oppbevaringssteder i ditt eget tempo etter hvert som mer informasjon sendes gjennom InSight-plattformen, og utdaterte applikasjoner blir mer og mer foreldede. Når tiden er inne, flytter du data og innhold fra dyre utdaterte applikasjoner til InSight (eller et annet oppbevaringssted) uten å påvirke sluttbrukerne

Fordelene med å konsolidere med Insight inkluderer:

 • Strategisk migrering av informasjon
 • Utfasing av utdaterte og dupliserte systemer
 • Fjerning av risiko
 • Reduksjon av driftspåvirkningen
 • Reduksjon av totale eierskapskostnader (TCO)

THE IRON MOUNTAIN INSIGHT PLATFORM

InSight leverer en moderne, tilkoblet og personlig tilpasset løsning som leverer verdi gjennom hele organisasjonen. Disse tre byggesteinene er fundamentet i modernisering av applikasjoner for informasjonshåndtering.

Last ned dokumentet for å lese hele teksten på engelsk.