empty modern office space

Utvikling av arbeidsplassen

Predictable cost. Improved experience.

Optimaliser eiendom og lagringsplass for å tilpasse seg et arbeidsmiljø i endring

Som svar på en rekke omveltninger i næringslivet fortsetter organisasjoner å endre måten de utfører arbeidet på, og tenker nytt om bruken av de fysiske lokaler og tar i bruk hybride arbeidsmodeller.

Les videre for mer informasjon om hvordan du skaper en arbeidsplass – og en måte å arbeide på – som reduserer kostnader og risiko samtidig som du forbedrer evnen til å nå målene dine.

Kontakt oss
  • 90%

    En nylig IDG-studie viste at 90 % av alle organisasjoner planlegger å gjøre endringer på arbeidsplassen i løpet av de neste 6–12 månedene

Vi er her for å hjelpe deg med å utvikle arbeidsplassen

Ekspertråd og løsninger

Uansett om det dreier seg om nedleggelse, omorganisering eller flytting av et kontor, har Iron Mountain ekspertråd og løsninger som gjør det mulig for deg å utvikle deg. Vi vurderer de fysiske lokalene dine og anbefaler tiltak for å beskytte eller innlevere dokumenter, møbler, utstyr, arkiver og til og med kunstverk på en sikker måte.

Teknologi som hjelper deg med å ta beslutninger

Etter hvert som de ansatte blir mer mobile, blir det stadig viktigere å ta vare på de fysiske arkivene. Smart Sort bruker teknologi til å hjelpe deg med å ta beslutninger om oppbevaring, digitalisering eller destruksjon av arkiver for å skape en mer effektiv og digital måte å jobbe på

Utviklingsreisen din på arbeidsplassen starter hermountain ranges

Rydd opp i de fysiske kontorlokaler

Flytte eller renovere arbeidsplassen? Iron Mountain kan vurdere de nåværende lokalene, administrere oppryddingsprosessen og gi praktiske råd om hvordan du best kan håndtere informasjon og eiendeler fremover.

Sammenblandede mapper, uorganiserte arkiver og esker med ufullstendig informasjon er ikke bare et irritasjonsmoment; men også en belastning som kan øke lagringskostnadene og risikoen for oppdagelser og rettssaker.

Hva om du på en effektiv måte kunne rydde opp i de sammenblandede filene dine og finne ut hva du skal beholde, destruere, digitalisere eller skaffe til veie i forbindelse med en innlevering, en rettssak eller et annet forretningsbehov – og gjøre alt dette uten et komplekst og arbeidskrevende oppdagelsesprosjekt?

Iron Mountain Smart Sort er en enkel og budsjettvennlig automatisert løsning som hjelper deg med å få kontroll over arkivbeholdningen.

Eller du kan velge Iron Mountain Smart Reveal, en toppmoderne løsning som hjelper deg med å håndtere esker med ufullstendig informasjon. Den kombinerer de historiske metadataene dine med bilder av utsiden av hver eske, samt en oversikt over innholdet, slik at du kan ta raske og forsvarlige beslutninger om destruksjon.

Omveltninger i bransjen og endrede forbrukerforventninger har skapt en stadig skiftende og uforutsigbar forsyningskjede, noe som tvinger organisasjoner av alle størrelser og typer til å revurdere logistikkstrategiene sine. Så hva kan organisasjonen din gjøre?

Fremtidsrettede ledere fokuserer på å bygge en mer fleksibel logistikkfunksjon for raskt å kunne reagere på endrede markedsforhold, samtidig som de begrenser konsekvensene for virksomheten og sluttkundene.

Iron Mountain er din partner. Enten du ønsker å supplere din eksisterende virksomhet eller bygge ut et helt nytt distribusjonsnettverk, kan vi hjelpe deg med å sikre at du er fullt forberedt på fremtidig vekst og forstyrrelser.

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980