IM employee wheeling paper shredding bin offsite

Makuleringstjenester - Sikker makulering

Makulering på dine vilkår.

Kontakt oss

Våre sikre makuleringstjenester er den trygge, pålitelige og kostnadseffektive måten å ødelegge sensitiv informasjon og registre på. Du vil få ro i sjelen ved å vite at dine forretningsdokumenter makuleres av opplærte og erfarne spesialister som følger riktige prosedyrer, og at alle materialer kasseres på en trygg og miljøvennlig måte.

Velg eksterne eller interne makuleringstjenester på engangs- eller gjentagende grunnlag.

Få et gratis tilbud nå

AAA-Sertifisert

Iron Mountain er NAID fra i-Sigma-sertifisert for dokumentdestruksjon. Alt materiell makuleres grundig og resirkuleres i samsvar med vår rigide arbeidsflyt for Sikker makulering. Ved fullføring av makulasjon vil det utstedes et destruksjonsbevis.

Sikker Ekstern Makulering

Pågående, verifisert destruksjon av sensitive papirdokumenter og plast, som f.eks. sikkerhetskopierte kassetter, DVD-er, røntgen og andre ikke-papirmedia.

Slik fungerer det:

Oppsamlingscontainere er plassert på hensiktsmessige steder i dine lokaler. Ved jevnlig planlagte serviceintervaller samler opplærte spesialister inn containerne for transport til et sikkert destruksjonssenter.

Containerne behandles og deres innhold destrueres ved bruk av opphavsrettslige prosedyrer og kommersielt makuleringsutstyr. Alle ikke-gjenopprettbare biproduktmaterialer resirkuleres, og man får et destruksjonssertifikat.


Spesialtømming Eller Makuleringsprosjekter

Enkelte ganger gir ikke planlagte destruksjonstjenester noen mening. For jevnlig eller engangs makulering tilbyr Iron Mountain en serie med destruksjonstjenester for spesialprosjekter som kan egendefineres for å oppfylle din organisasjons unike behov.

  • Implementere et nytt arkivhåndteringssystem eller arkiverings plan
  • Fullføre en skatterevisjon eller rettssak
  • Flytting eller sammenslåing av fasiliteter
  • Rydding av lagerrom og arkivrom for å lage ekstra plass

Alle destruksjonstjenester for spesialprosjekter håndteres med samme sikkerhetsnivå, stabilitet og pålitelighet som våre gjentagende tjenester.

Sikker Intern Makulering

Umiddelbar eller bevitnet destruksjon av konfidensielle materialer direkte på områdene.

Slik fungerer det: 

Sikre containere er plassert på hensiktsmessige steder i dine lokaler. Ved jevnlig planlagte serviceintervaller samler opplærte spesialisert inn containerne og overfører dem til en sikker mobil makuleringsenhet der innholdet destrueres permanent ved bruk av industrielt maskineri.

Etter destruksjon resirkuleres alle ikke-gjenopprettbare biproduktmaterialer på en miljøvennlig måte, og man får et destruksjonssertifikat.


Makulering Tilpasset Dine Behov

Iron Mountain Connect™er en sikker online hub for nettbasert administrasjon av din makuleringsplan. Bruk det for å legge inn en destruksjonsforespørsel eller kjøre aktivitetsrapporter - når som helst, hvor som helst.

Med Iron Mountain Connect™-makuleringssenter kan du:

  • Administrere dine makuleringstjenester ved å vise planlagte besøk og pågående makuleringsordrer når det passer for deg.
  • Legg inn makuleringsforespørsler, legg til nye lokasjoner, lukk en eksisterende lokasjon eller endre tjenestefrekvensen via makuleringssenteres nettbaserte forespørselsskjema.

Finn ut mer om ReQuest Web, og få en virtuell omvisning.

Makuleringsdunker

Velg den ideelle containeren for ditt kontor:

Shred bins

Makuleringscontainere

De er designet for å sikre at konfidensielle dokumenter kan oppbevares og transporteres på en enkel måte. Lokket er trygt sikret til basen med en plombering. Enkel å vippe og trille.

Standard nøytral, grå farge.

Two bins

Sikkerhetskonsoller

Attraktivt nøytralt lysegrått laminatcontainer passer godt inn i kontoromgivelsene. Kommer med inngrepssikkert låsesystem og har nylonpose med trekkesnor for å gi enkel sikring og fjerning av innhold.

Tilgjengelig i hel og halv høyde.

Houses sunny day

Makulering hjemme

Finn ut mer om våre trygge makuleringstjenester for mobile ansatte eller hjemmekontoret ditt.

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980