a silhouette of a man climbing a mountain

Se alle løsninger og tjenester

Advokatfirmaregistre og informasjonsstyring

Advokatfirmaer er under stadig større press for å redusere kostnader. Mange firma som driver i dyre, urbane strøk ønsker å senke sine eiendomskostnader, da disse ofte er et firmas nest største utgift. Stedsflytting, ommodellering eller forhandling av leasingavtaler innebærer derfor også å ta en nøye kikk på hvordan man reduserer eiendomskostnadene, og da er interne arkiv og arkivrom et bra sted å starte.

Arkivering

Iron Mountains arkiveringsløsninger gir bedriften eller organisasjonen din store fordeler både økonomisk, organisatorisk og administrativt. Spar plass, ressurser, tid og kostnader ved å benytte deg av våre skreddersydde, eksterne arkivering tjenester.

Asset Lifecycle Management

Bedriftens data er verdifulle - for deg, for konkurrentene og for nettkriminelle. Fra de skapes til de destrueres, er data en av dine viktigste ressurser.

Datasikkerhetskopiering og administrasjon for små bedrifter

Tusenvis av små bedrifter, akkurat som din, stoler på sin lokale Iron Mountain-lokasjon for å beskytte det som betyr noe.

Digital transformasjon for fremtiden

Iron Mountain tilbyr hjelp til å utvikle bedriftens digitaliseringsstrategier, noe som kan redusere kontorkostnader og bane vei for fremtidens papirløse kontor.

Dokumentskanning og digital arkivering

Digitaliser arbeidsplassen din og flytt virksomheten din fremover med Iron Mountains dokumentskanning og digitale lagringstjenester.

Energiregistre Og Datastyringsløsninger

Enten det er olje, gass, kraft eller forsyningsvirksomhet, transformerer våre løsninger energiverdikjeden

Handelsregistre og datastyring

Frihet til å fokusere på viktigere ting: kundene dine. Sikre at makuleringen reduserer identitetstyveri mens ekstern lagring maksimerer plassen og reduserer kostnadene.

Helsetjenester og -løsninger

Administrer din kliniske data og bedriftsinformasjon gjennom dens livssyklus.

Informasjonshåndtering Vart Som Helst

Spor Og Håndter Bestillingene Dine Overalt Med Den Nye Iron Mountain® Mobile Appen.

Intern Arkivering

Fokuser på kjernevirksomheten. Vi tar hånd om dine dokumenter og arkiver hos deg

Iron Mountain Policy Center

GDPR compliance kan være en tung merbelastning på et allerede overarbeidet bedriftsadministrasjon, men Iron Mountains Policy Center hjelper deg med å frigjøre ressurser til kjernevirksomheten.

Løsning For Digitalt Postrom

Strømlinjeform postdrift og koble data digitalt på tvers av organisasjonssiloer

Løsninger For Informasjonshåndtering Og Dataanalyse

Automatiser backoffice-arbeidsflyter, reduser IT-byrden, unngå kapitalinvesteringer og reduser driftskostnadene med Iron Mountain Intelligent dokumentbehandling og automatisering av arbeidsflyter

Løsninger for offentlig sektor

Presset for å implementere kostnadseffektive strategier som reduserer risikoene som er involvert i å beskytte, styre og bruke informasjon blir stadig større. Offentlig sektor-løsninger tilbyr:

Makuleringstjenester - Sikker makulering

Våre sikre makuleringstjenester er den trygge, pålitelige og kostnadseffektive måten å ødelegge sensitiv informasjon og registre på. Du vil få ro i sjelen ved å vite at dine forretningsdokumenter makuleres av opplærte og erfarne spesialister som følger riktige prosedyrer, og at alle materialer kasseres på en trygg og miljøvennlig måte.

Offsite løsninger for dokumentlagring

Praktiske råd og omfattende offsite dokumenthåndtering for forretningsvirksomhet som tilbyr sikker lagring og kontroll i henhold til regelverk.

Økonomiske tjenester

Det er avgjørende for din suksess at du låser opp verdien i informasjonen. Men konkurranse, økt regulering, eksplosiv informasjonsvekst og kundeserviceforventninger legger stadig mer press på ditt program for informasjonsstyring. Vår løsning for økonomiske tjenester vil hjelpe deg å styre:

Rådgivningstjeneste for informasjonshåndtering

Vi har over 100 eksperter som står klar til å hjelpe deg med å få kontroll over informasjonshåndtering!

Sikker ITAD for bedriftens sluttbrukerenheter

Øk sikkerheten, forbedre bærekraften og beskytt merkets omdømme

Sikker utfasing av datasentre

Trygg, sikker og bærekraftig utfasing av datasentre

Sikkerhetskopiering & Data Migrering

Med Iron Mountains-tjenester for sikkerhetskopiering har du rask tilgang til bedriftens data uansett hvor du er. Les mer på vår hjemmeside

Underholdning

Bevar, få tilgang til og monetiser innhold med Iron Mountain Entertainment Services (IMES)

Videresalg Av IT-Utstyr

Vi selger ditt gamle IT-utstyr til deg!