IM employee evaluating data servers for decommission

Data- og IT-sikkerhet

Redusere risikoeksponering på tvers av IT-utstyr, personlige enheter, sensitive filer og dokumenter

Nå er det viktigere enn noensinne for organisasjoner å beskytte omdømmet sitt, og det krever at de er oppmerksomme på interne og eksterne risikofaktorer som inkluderer tap eller misbruk av dokumenter og data, cyberangrep og feilhåndtering av IT-utstyr og -enheter. Iron Mountain tilbyr vi bærekraftige løsninger som er utformet for å redusere risikoen ved å sikre kontinuitet i tjenestene, sikker destruksjon av alle medier og IT-utstyr, og gi råd i forbindelse med livssyklusstyring for data, dokumenter og fysiske eiendeler.

Les videre for mer informasjon om hvordan du kan administrere og beskytte dine dokumenter og data på en sikker måte, samt enhetene og utstyret som brukes til å opprette, motta og lagre informasjon gjennom hele livssyklusen

  • 650k

    Eiendeler behandlet per år av Iron Mountain

Din data- og IT-sikkerhetsreise starter hermountain ranges

Asset lifecycle management (ALM) er en strategisk tilnærming til forvaltning av IT-utstyr som beskytter dataene dine, sikrer optimal bruk, maksimerer avkastningen og minimerer miljøpåvirkningen.

Iron Mountain kan samarbeide med deg om å utvikle et program som tar vare på ressursene dine fra utplassering og aktiv bruk til utfasing og innlevering, støttet av våre bransjeledende tiltak for datasikkerhet og bærekraft.

Iron Mountain sikre makuleringstjeneste beskytter personvernet ved å ødelegge papirarkiv, dokumenter, plast og medier på en kostnadseffektiv, sikker, bærekraftig og kompatibel måte.

Våre rådgivningstjenester kombinerer teknologi med dyp ekspertise og bred erfaring for å møte utfordringene og kompleksiteten ved oppbevaring, personvern, krav og risikostyring.

I Iron Mountain utfordrer vi oss selv og inspirerer andre til å skape forretningsløsninger som har en positiv miljøpåvirkning. Iron Mountain datasenters innkjøp av 100 % fornybar energi og Green Power Pass-produktet gir deg tilgang til ren energi, slik at datasenteret kan støtte dine netto nullutslippsmål.

Vår sikre disponering av IT-ressurser kan hjelpe deg med å renovere og resirkulere elektronikk, og vårt sikre makuleringsprogram resirkulerer alt innsamlet papir. Vi leverer til og med en grønn rapport som inneholder viktige data om miljø, sosiale fohold og selskapsstyring (ESG), i tillegg til nyttig og tilpasset informasjon om miljøfordelene fra hvert av programmene dine.

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980