Iron Mountain entertainment and media archives services

Underholdning

Kontakt oss

Underholdningstjenester – Sikkerhet, Tilgang, Teknologisk Ekspertise – Nå og i Fremtiden

Når et filmstudio, et globalt medieselskap eller en prestisjefylt akademisk institusjon ønsker å beskytte og bevare sin arv, er Iron Mountain Entertainment Services det klare valget.

Uansett om det er Paramount Pictures, University of Southern California eller utallige andre ledende mediaselskaper og institusjoner, så kommer de til Iron Mountain for å beskytte sine viktigste aktiva - og gjøre dem tilgjengelige for fremtidige generasjoner.

Ivareta Ditt Arkivs Sikkerhet... Nå og i Fremtiden.

Et arkiv er en arv. Sikkerheten og ivaretakelsen av disse, ofte uvurderlige materialene, kan ikke overlates til tilfeldighetene. Iron Mountain Entertainment Services har industriledende arkiverings, lagrings og oppbevaringsprosesser og bevaringsfasiliteter som kan gi komplett beskyttelse for dine aktiva. Våre sikre hvelv, banebrytende sikkerhetspraksiser og teknologiske infrastruktur gjør det mulig for oss å utvikle en skreddersydd løsning for hver klient – og levere et unikt nivå med sikkerhet og sinnsro.

Sikker Tilgang og Distribusjon med en Trygg Partner

Vi vet at et arkiv er en levende ting. Tilgang og distribusjon av viktige materialer er en viktig del av forretningen din – spesielt på dagens komplekse mediamarked.

En tapt mulighet eller en feilplassert tape kan bety forskjellen mellom å lykkes på et konkurransedyktig marked eller å bli hengende etter. Det er derfor Iron Mountain har utviklet arkivindustriens ledende digitale arkiveringssystem som kan absorbere, bevare og distribuere dine aktiva globalt i digital eller fysisk form. Vårt lager for digitalt innhold gir avansert merkings- og metadatafunksjonalitet, forhåndsvisning av hele arkivet og kontrollert tilgang - mens mastere aldri er direkte Internett-tilgjengelige. Du trenger aldri mer bekymre deg for å finne eller distribuere dine aktiva.

Sikre Arkivet Ditt for Fremtiden

Hva bringer fremtiden for arkivet ditt? Etterhvert som mediaformater endres og den digitale teknologien fortsetter å utvikle seg, vil materialene dine bli utdaterte? Med Iron Mountain er ikke dette lenger noe problem. Sammen med sikkerhet og ivaretakelse vil arkivet ditt bli migrert på en profesjonell måte og administrert i den stadig endrende digitale verdenen – uten at du trenger å undersøke formater, overføre media eller betale for migrering igjen. Når dine aktiva er i systemet vårt kan du være sikker på at arkivet ditt alltid vil være tilgjengelig og sikkert – uansett hvordan mediaformatet endres – nå og i fremtiden.

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Iron Mountain Elevate the power of your work - man with glasses looking ahead

Hvorfor Iron Mountain?

Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å effektivisere organisasjonen samtidig som bedriftens og kundenes data er trygge og sikre. Together, we elevate the power of your work.


Hvem vi er

Contact us

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980