woman holding tablet, with overlay of  blue and orange flares, blue computer nodes, looking forward

Digital Transformasjon

La Oss Ta Neste Steg Sammen

I dag finner du sjelden en organisasjon som bruker 100 % papir til arbeidsplassens behov. Ledere har på ett eller annet tidspunkt gjort noen små grep for å digitalisere filene og prosessene sine. Dette hybridalternativet er imidlertid ikke bare ineffektivt, men det er også et hinder for virksomhetens motstandsdyktighet og vekst.

Digital Transformasjon:

  • Bidrar til å automatisere administrative prosesser
  • Forbedrer sluttbrukeropplevelsen
  • Gir dyp analytisk innsikt
  • Og hvis det gjøres riktig, kan det optimalisere arbeidsflyten, eliminere datasiloer, forbedre sikkerheten og redusere kostnader

Så Hvorfor Har Ikke Organisasjoner Hoppet Helt Og Holdent Om Bord?

De fleste organisasjoner tror at de allerede er på vei til en digital transformasjon. Vi har imidlertid funnet ut at det er noen få områder som ikke blir ivaretatt når ledere skal håndtere dette initiativet. Nedenfor har vi skissert de fem stegene som er nødvendige for å fullstendig fordype teamet ditt i den digitale transformasjonsprosessen.

Fem Steg Til Digital Transformasjon

Digital Transformasjon

For å oppnå de fulle fordelene med en digital transformasjon, må du bygge et godt grunnlag. Og som med enhver reise, er det best å starte med første steg. Her gjør vi rede for logikken bak hvert steg i den digitale transformasjonsreisen:

Steg 1 – Identifiser

Ikke alle filer må digitaliseres. Det å implementere en «skann alt»-prosess vil ikke løse rotproblemet med å finne ut hva teamet ditt har, lagringsdatoen og dens betydning for virksomheten. Ved å identifisere hva som skal skannes, lagres eller ødeleggesforsvarlig vil du spare teamet ditt for tid og penger.

Digital transformation - Step 1 - Identify
Digital transformation - Step 2 - Digitize

Steg 2 – Digitaliser

Gjennom prosessen med å digitalisere dokumenter utvider du tilgjengeligheten og øker produktiviteten i arbeidsprosjektene. Akkurat nå, og kanskje i overskuelig fremtid, jobber ansatte i en hybrid arbeidsstil. Dette innebærer at man jobber med en blanding av fysiske og digitale filer. Dette resulterer i mangel på tilgjengelighet, noe som på sin side påvirker produktiviteten.

Steg 3 - Lagre

I stedet for å bruke flere timer på å grave gjennom arkivskap, kan du nå finne informasjonen din i et lett tilgjengelig, sentralisert og sikkert digitalt lagringsted, som er sikret mot alle uforutsette situasjoner i fremtiden. Ved å fjerne unødvendig fysisk lagring får du flere alternativer for å opprette et fleksibelt arbeidsområde.

Digital transformation - Step 3 - Store

Fleksibel Skylagringsplattform – Finn Den Rette Lagringsplassen For Teamet Ditt Her:

Digital transformation - Step 4 - Automate

Steg 4 – Automatiser

Gruppen kan nå opprette automatiserte arbeidsflyter for dokumentsentriske prosesser, noe som eliminerer gjentakende, tidkrevende oppgaver. Dermed frigjøres teamet ditt for mer verdifullt arbeid. Med dette følger økt produktivitet og flere muligheter for idémyldringer.

Steg 5 – Lås Opp

Ved å digitalisere filer og bruke avanserte analyser kan teamet ditt identifisere mønstre, trender og annen verdifull informasjon.

Digital transformation - Step 5 - Unlock

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980