Tenk Nytt Rundt Bærekraft

Kontakt oss

Miljøbevisst Informasjonshåndtering er Mulig

Hos Iron Mountain streber vi etter å være den mest pålitelige samarbeidspartneren kundene våre kan ha når de skal beskytte eller utvinne verdien av det som er viktigst for dem på innovative og sosialt ansvarlige måter. Sammen utfordrer vi oss selv, og inspirerer andre til å skape innovative løsninger som har en positiv innvirkning på miljøet og samfunnet.

Kundene våre ønsker integrerte løsninger som oppfyller deres forventninger om hastighet, kostnadsbesparelser og sikkerhet. Som en informasjonshåndteringspartner som tar store hensyn til bedriftens samfunnsansvar og bærekraft, streber Iron Mountain etter å kunne levere tjenester som gjør det mulig for både oss og kundene våre å håndtere informasjon på en måte som er miljøbevisst og samfunnsansvarlig. Dette gjør det enklere for kundene våre å nå deres miljømessige, sosiale og forretningsmessige mål (ESG).

Les videre for å få mer informasjon om hvordan du kan implementere bærekraftsarbeid i din organisasjon. Du kan også besøke siden Bedriftens samfunnsansvar for mer informasjon om grepene Iron Mountain tar for å oppnå nullutslipp i fremtiden.

CorpResponse 3

Bærekraft på Iron Mountain

Miljøbevisste Tjeneste

Vi har tro på at innovasjon og integritet baner veien for langsiktig, bærekraftig suksess, og det er en glede for oss å kunne tilby tjenester som hjelper kundene våre med å komme nærmere sine egne bedriftsverdier og målsettinger. Disse løsningene bekrefter troen vår om at gode handlinger og business ikke er ting som utelukker hverandre. Ved å benytte seg av disse produktene og tjenestene kan kundene våre fremme sine bærekraftige mål, samtidig som de bidrar til en bransjeomfattende bevegelse for å redusere avfall og muliggjøre en mer miljøbevisst informasjonshåndtering på en meningsfull og målbar måte.

mountain ranges

Sikker IT-ressurshåndtering

Uansett hvor stor bedriften din er, eller hvilken sektor den befinner seg innenfor, trenger du en avklart prosess og trygge rutiner for håndtering av IT-ressurser som enten ikke brukes eller ikke fungerer. Straff fra myndigheter, negativ omtale og utilsiktede avsløringer er mulige konsekvenser dersom de riktige metodene ikke følges.

Iron Mountains® sikre Destruksjon og gjenvinning av IT-utstyr tjeneste (Secure ITAD) gjør at du trygt kan destruere, resirkulere og videreselge utdaterte IT-ressurser på en miljøbevisst måte via godkjente samarbeidsorganisasjoner. Ved å ta i bruk markedsledende logistikk og en trygg og sikker håndteringskjede, vil du også kunne maksimere tilbakeførsel av verdier fra ressursene dine.

Iron Mountain arbeider med organisasjoner som er godkjente av enten e-Stewards eller R2, og som følger de aller strengeste retningslinjene for både miljø og personvern. Kundene våre kan beholde verdien av deres gamle IT-ressurser ved at de repareres, renses for data og videreselges til markedspris. Dette gjør at kundene våre kan delta i en sirkulær økonomi, samtidig som de reduserer totalkostnaden knyttet til eierskapet av disse ressursene, og holder seg godt innenfor eventuelle krav om sikkerhet og bærekraft. Ressursene kan også gjenvinnes, der gjenvinningsprosessen vår følger de strengeste retningslinjer. Dette innebærer at de verken eksporteres eller deponeres.


Veien Til Grønnere Håndtering Av E-avfall

Hos Iron Mountain er vi alltid på jakt etter nye måter å forbedre våre egne miljøprestasjoner innenfor virksomheten vår. Vi er stolte over å kunne presentere vår nye Økoboks, som er laget av 80 % resirkulert materiale, og av 20 % materiale fra bærekraftige skoger. Den er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), en gruppe som arbeider for å sikre at skogen opprettholdes på en god og ansvarlig måte for å imøtekomme økonomiske mål, bevare det biologiske artsmangfoldet, samtidig som man tar hensyn til eiendomsrettigheter, urbefolkning og arbeidere.

Når du har makulert dokumentene dine på en trygg måte, gjenvinner vi alt det makulerte materialet. Vi lager også en grønn rapport, for å vise hvordan du bidrar til den verdensdekkende kampen for miljøet.

Lær mer

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980