Retail

Handelsregistre og datastyring

Få et tilbud nå

Vi fokuserer på å administrere dataene dine slik at du kan fokusere på bedriften din

Iron Mountain forstår utfordringene med å beskytte og forvalte deres informasjon. Spesielt når det gjelder store regionale eller nasjonale organisasjoner innenfor detaljhandel, som ofte deler på begrensede IT ressurser.

Vår kompetanse, rundt alle aspekter av informasjonsadministrasjon, bidrar til å gi dere tilbake kontollen over viktige data.

Vår ekspertise i handelsindustrien kan hjelpe deg med å:

  • Sikkerhetskopiere med minimale eller ingen avbrudd for IT-personalet
  • Redusere risikoen for identitetstyveri
  • Få tilgang til svært pålitelig og rimelig sikkerhetskopiering av kassetter
  • Maksimere plassen for aktiviteter som er mer lønnsomme, med ekstern arkiv lagring.

Vi tilbyr løsninger som gjør det mulig for deg å få bedre kontroll og beskytte verdifull informasjon. Våre pålitelige eksperter jobber tett med teamet ditt for å analysere nåværende behov, utvikle strategier som tar med i betraktningen fremtidige utfordringer og leverer løsninger på tvers av alle steder, fra butikknivå til selskapsnivå.

  • Beskytt sensitiv eller konfidensiell informasjon - inkludert kunders kredittkortnumre, ansatteregistre og lagerbeholdsningsdata. Gjennom kostnadseffektiv, automatiserte online sikkerhetskopieringstjenester for distribuerte servere og PC-er, med kodet sikkerhetskopiering, datahvelv og rask online gjenoppretting av tapte eller skadde filer
  • Planlegg og implementer et nasjonalt eller multi-site program for arkivering, tilgang og avhending, for å sikre overholdelse med bedriftens arkivplan

Iron Mountain gir deg personalressurser, prosesser og utprøvd teknologi for å sikre stabil implementering av en effektiv informasjonsstrategi på tvers av hele organisasjonen din, slik at ditt lokale personell kan fokusere på det som betyr mest: kundene dine. Engasjer vår handelsekspertise i jobb for deg ved å ringe 800 40 980.

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Iron Mountain Elevate the power of your work - man with glasses looking ahead

Hvorfor Iron Mountain?

Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å effektivisere organisasjonen samtidig som bedriftens og kundenes data er trygge og sikre. Together, we elevate the power of your work.


Hvem vi er

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980