Tape storage

Sikkerhetskopiering & Data Migrering

Å utføre datarekonstruksjon, sikkerhetskopiering og datamigrering på en enkel måte har vært en utfordring for mange organisasjoner. Men det er fram til nå. Møt Iron Mountain Data Restoration and Migration Services.

Kontakt oss

Skap balanse i IT-avdelingen

Minimer forstyrrelser på tvers av IT-ressurser, IT-budsjett og IT-infrastruktur gjennom vår modell for administrasjon. Data er kjernen i enhver virksomhet, og selv om vekst, spredning og deling av data har blitt normen i dag, har dessverre ikke IT-ansatte, budsjetter og infrastrukturen vokst i samme raske tempo. Det betyr i praksis at det ofte er en ubalanse mellom behov, kompetanse og budsjett under drift.

Iron Mountain Data Restoration and Migration Services er en fullt administrativ løsning designet for å støtte de spesifikke behovene under digitalisering av organisasjonen. Denne løsningen bygger en bro mellom den fysiske og digitale delen av bedriften. Dette gir en sømløs og sikker tilgang til sikkerhetskopi bånd og annen lagringsmedia basert informasjon samtidig som det skaper en høyhastighets rampe til en hvilken som helst sky fra et hvilket som helst sted.

Redusert hodepine forbundet med Tape Management

Selv om bånd og andre medier er sikre og pålitelige, krever disse lagringsenhetene manuelle prosesser som ofte er tidkrevende og komplekse. Som et resultat kan du bruke dager eller uker – og ditt begrensede IT-budsjett – på å lete etter data når du trenger det som mest. Men det var før og ikke nå: Iron Mountain's Data Restoration and Migration Services kan hjelpe til med å identifisere, flytte, gjenopprette og migrere data og informasjon som er lagret på bånd og andre medietyper. Dette betyr i praksis at vi tar oss av hele prosessen, og du får tilgang på informasjonen din i et brukervennlig grensesnitt i andre enden.

Data restoration and migration

Iron Mountain kan hjelpe deg med:

  • Lagring av data på riktig datanivå: Iron Cloud Object Storage og Iron Cloud Secure Offline Storage (SOS)
  • Tilgangsdata: Datarestaureringstjenester og bånd lagring utenfor nettstedet
  • Data Migrering: Data Migration Services
  • Data Rekonstruksjon: Harddisk Gjenopprettings Tjenester
  • Sletting av data: Sikker og miljøvennlig destruering og resirkulering av elektronikk

Enklere tilgang på eldre data

Ikke bruk tid og penger på å administrere eldre systemer for å svare på forespørsler. Det tar tid og krefter på å produsere informasjon fra et stort antall eldre sikkerhetskopier. Og hvis du nylig har oppgradert båndbiblioteket og sikkerhetskopisystemene, vil det sannsynligvis ta lang tid både å få tilgang til og lese de gamle båndene dine med utdatert maskinvare og programvare. Iron Mountain kan administrere prosessen rundt å finne, hente og levere gamle data i et lesbart format i tilfelle søksmål eller forespørsel om samsvar. Søksmål og forespørsel om etterlevelse? Det er enkelt å finne informasjonen uavhengig av hvilke systemer som brukes til å sikkerhetskopiere dataene. Bedrifter opplever et større volum av forespørsler etter eldre data i forbindelse med rettssaker, forskningsundersøkelser og interne forespørsler. Men å beholde infrastruktur for eldre sikkerhetskopibånd, databaser og applikasjoner, binder verdifull plass i datasenteret og er kostbart å vedlikeholde.

Her kan Iron Mountain, med vår tjeneste, tilby å samle dataene og gjøre dem tilgjengelige i et leselig og delbart format. Organisasjonen din får tilgang til vår skybaserte løsning, og på denne måten forvandles utdaterte arbeidsmetoder til en dynamisk og moderne informasjonsflyt, med alle driftsfordelene dette medfører.

Få alle data tilgjengelig i en skybasert løsning

Iron Mountain's Restoration Services hjelper deg med å gjenopprette data uavhengig av programvare og utstyr som brukes til å lagre disse dataene, eller medieformatet. Du kan være trygg på at hver informasjonsforespørsel blir håndtert med presisjon, profesjonalitet og forutsigbare kostnader. Vi er spesialister på data recovery, eller disaster recovery, om du vil, og kan hjelpe deg å rekonstruere informasjonen din. Videre vil alle med autorisert tilgang hos organisasjonen kunne søke opp data i en skybasert løsning fra hvor som helst. Ofte må medarbeidere søke i flere flater for å finne den informasjonen de trenger. Dette er tidkrevende og ikke hensiktsmessig bruk av arbeidstiden til, for eksempel, en lege eller advokat.

Med Iron Mountains tjenester vil riktig informasjon være tilgjengelig for rett person, på ett og samme sted. Dette minimerer muligheten for tap av data, og risikoen for at informasjon skal ende i feil hender. All vår informasjon blir sendt kryptert, noe som betyr at ved et eventuelt innbrudd, så vil det ikke være mulig for uvedkommende å lese innholdet.

Global aktør med ubegrenset kapasitet

Iron Mountain er en global aktør som spesialiserer seg innen arkivering, informasjonshåndtering, lagring, digitalisering av informasjon og tilbyr eksterne arkiveringstjenester til alt fra privatpersoner til store internasjonale selskaper og helt opp til regjeringsnivå. Iron Mountain har lang erfaring innen feltet og besitter kompetanse som hjelper din organisasjon til å oppnå bedre arbeidsflyter. Ved å sette bort tid-og plasskrevende prosesser som arkivering, skanning og lagring, vil organisasjonen kunne bruke mer tid og ressurser på kjernevirksomheten. Alle våre prosesser og fasiliteter holder høyeste internasjonale sikkerhetsstandard og er offentlig godkjent.

Ta gjerne kontakt med oss hos Iron Mountain, enten du er liten eller stor. Vi yter samme service til alle, og bistår din organisasjon på veien mot en enklere og mer effektiv hverdag.

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980