windmills with mountain backdrop

Sikre en bærekraftig fremtid

Bærekraft

Iron Mountains Fokus På Bærekraft

Vår måte å skape en responsiv bedrift som tåler forandringer.

Hos Iron Mountain streber vi etter å være den mest pålitelige samarbeidspartneren for kundene våre når det gjelder å beskytte og utvinne verdien av det som er viktigst for dem på innovative og ansvarlige måter.

Vi fokuserer på det som er viktigst for oss: Å ivareta tilliten til kundene våre, muligheten til å gjøre en forskjell, styrke fellesskapene våre og beskytte planeten. Disse målene er med på å sikre at vi bedriver forretninger med integritet og på en måte som skaper verdier for alle involverte.

Sammen utfordrer vi oss selv, og inspirerer andre til å skape innovative løsninger som har en positiv påvirkning på både miljøet og samfunnet – for å sikre en bærekraftig fremtid.

mountain ranges

Beskytter kundenes tillit

Iron Mountain tilbyr kundene innovative løsninger som bringer dem nærmere deres mål samt ambisjoner om miljømessige, sosiale og forretningsetiske forhold. Vi tror at innovasjon og integritet baner veien for en langsiktig, bærekraftig suksess. Med utgangspunkt i denne filosofien, bygger vi tillitsfulle samarbeidsforhold med våre eiere. Tilnærmingen vår understøttes av en overbevisning om at etikk og god ledelse er avgjørende for fremtidig suksess.

Vi tar vårt ansvar og bidrar til kampen for en fremtid med nullutslipp for planeten vår. Vi leter etter nye løsninger for å bli mer miljøeffektive, slik at kundene våre kan drive informasjonstjenestene sine og samtidig oppnå sine klimamål. Og vi samarbeider med våre leverandører for å sammen finne nye muligheter for å beskytte planeten vår.

Vi i Iron Mountain har en arbeidskultur som er preget av samarbeid, mot og av at vi faktisk er besatte av våre kunder. Vi jobber sammen for å skape en arbeidsplass der alle kan føle seg frie til å være seg selv, og hvor alle vil bli aksepterte og inkluderte for den de er. Våre ansatte trives bedre, kundene tjener på det og bedriften går enda bedre når vi kan drive innovasjon med et stort mangfold av ideer, bakgrunner og perspektiver.

Vår påvirkning strekker seg lengre enn veggene i fasilitetene våre. Vi bidrar positivt til de fellesskapene vi opererer innenfor ved å utnytte de unike egenskapene ved bedriften vår. Vi strekker oss lengre enn filantropi, og driver virksomheten vår på en slik måte at den også sikrer en mer fremgangsrik fremtid for fellesskapet.

2021 Bedriftsansvar Ansvarsrapport

Vi forplikter oss til åpen rapportering om bedriftsansvarlige tiltak, og følger retningslinjene som har blitt fremlagt av Global Reporting Initiative (GRI). Vår rapport for globalt bedriftsansvar viser hvordan vi iverksetter tiltak, og ser på hvilken effekt vår innsats har på samfunnet, miljøet og medarbeiderne våre

Lær mer
windmills with mountain range backdrop

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980