Iron Mountain intelligent document processing and workflow automation services

Løsninger For Informasjonshåndtering Og Dataanalyse

Digitaliser | Lagre | Automatiser | Frigjør

Få en Strømlinjeformet Drift og Koble Sammen Data på Tvers av Forretningsområdene Dine

Man har lenge prøvd å fjerne, eller i hvert fall redusere, papirbasert informasjon fra forretningsprosesser. Men det er umulig å fjerne papir fra arbeidsplassen din når papirbasert post stadig ankommer og forblir en viktig del av driften din. Tilgang til papirbasert post er en enda større utfordring når du har en arbeidsgruppe som trenger sikker og tidsbestemt tilgang til posten sin – uavhengig av hvor de befinner seg.

Tradisjonelle postrom er avhengige av manuelle systemer og prosesser som er arbeidskrevende og utsatt for menneskelige feil. Når organisasjoner vurderer å skjære ned og/eller optimalisere arealet sitt, må de ofte strømlinjeforme driften og koble sammen data på tvers av forretningsområder. Iron Mountain kan hjelpe deg.

Forny Postrommet Ditt

Løsningen Iron Mountain® Digital Mailroom er et programvare-som-en-tjeneste (SaaS)-tilbud som lar deg forbedre operasjonell effektivitet ved å digitalisere den fysiske posten for å gi trygg tilgang og innhenting for dine ansatte, automatisere dokumentsentriske prosesser og koble sammen dataene dine på tvers av ulike plattformer.

 • Konverter posten din fra fysisk til digitalt format via en verifiserbar prosess
 • Motta post på et sikkert oppbevaringssted, og gi tilgang til autoriserte brukere når som helst og hvor som helst
 • Skap muligheter for automatisering av, og samarbeid om, dokument- prosesser
 • Få operasjonell innsikt og øk effektiviteten ved å koble sammen data på tvers av forretningsområder
 • Reduser ditt miljømessige fotavtrykk og eiendomskostnader
 • Reduser antallet leverandører ved å bruke en totalløsning

InSight content services platform

Løsninger for Din Bedrifts Ulike Behov

Skanning og Digital Arkivering

Med en kombinasjon av Iron Mountains ekspertise innen dokumentskanning, infrastruktur og moderne, sikker skylagring, hjelper vi deg med å finne det du trenger – når du trenger det som mest.


Finn ut mer

Transform your Accounts Payable (AP) processes

Digital Posthåndtering

Få slutt på papirkaoset i bedriften. Uansett om dere planlegger å jobbe fra kontoret igjen, fortsette å jobbe hjemmefra eller en kombinasjon av begge disse, er det viktig å frigjøre seg fra å motta og distribuere fysisk post for å henge med i utviklingen.


Automatisering av Leverandørfakturaer

Nå kan du strømlinjeforme og automatisere prosessene dine for leverandørfakturaer. Du får verktøyene du trenger for en jevnere og raskere månedsavslutning med integrasjon til Enterprise Resource Planning-systemer (ERP).

Finn ut mer

Plattformfunksjoner

Iron Mountain InSight er en global plattform for informasjonshåndtering og dataanalyse designet for å hjelpe med å administrere og gi struktur til organisasjonens ustrukturerte innhold, som f.eks. dokumenter, lyd, videoer og bilder. Plattformen utnytter intelligent teknologi (AI og Maskinlæring) for dokumentbehandling til å samle og koble sammen fysisk og digital informasjon, trekke ut de viktigste metadataene fra dokumenter og automatisere dokumentsentriske arbeidsflyter for å hjelpe deg med å finne relevant informasjon raskere.

Her er noe av det Iron Mountain InSight® Plattformen kan gjøre for deg

 • Innhente og bearbeide fysisk og digital informasjon, samt samkjøre metadata fra interne og eksterne kilder
 • Øke effektiviteten gjennom ML/AI-basert bearbeiding
 • Organisere store datamengder slik at du kan få et godt overblikk over hva du har, og få tilgang til informasjonen når du trenger den
 • Koble til eller konsolidere alle systemene dine med en skybasert, fremtidsrettet plattform og redusere avhengigheten av eldre systemer
 • Utføre samlesøk på tvers av alle organisasjonens informasjonslagre
 • Få rask og effektiv tilgang via mobilenhet og nettsky
 • Samtidig administrere volumer av ustrukturert innhold som, dokumenter, lyd, video og bilder
 • Dra nytte av friksjonsfritt samarbeid mellom team og kunder
 • Redusere menneskelige feil ved å introdusere én enkelt sannhetskilde for dokumenter
 • Vise og tolke informasjon på en intelligent måte for å iverksette passende tiltak
 • Dra fordel av høyere effektivitet i organisasjonen
 • Redusere avhengigheten av eldre systemer og minske de totale eierkostnadene

Klikk på boksene nedenfor for å lære mer om nøkkelfunksjonene.

paper scan-56

Digitaliser

Forvandle fysisk til digitalt

Digitaliser

Dra nytte av vår markedsledende digitaliseringsteknologi for raskt å gjøre fysiske dokumenter, mikrofilm eller mikrofiche om til digital informasjon. Det globale nærværet vårt muliggjør en konsistent tilnærming til kravene du har for skanning.

Vi hjelper deg med å prioritere og nå målene dine gjennom å levere tjenester beregnet på alt fra å konvertere store mengder eldre dokumenter og gamle data til moderne digital informasjon, til programmer for fortløpende, daglig skanning. Du kan også få den fysiske posten du mottar omdirigert til våre sikre fasiliteter, og deretter vil vårt team av eksperter motta, åpne og fortløpende skanne posten din.

cloud upload

Lagre

Få tilgang til filer i sikkert depot

Lagre

Denne fleksible plattformen kan skaleres ut fra behovene du har for informasjonshåndtering – fra et enkelt datalager med grunnleggende fuksjoner for søk og tilgang, til mer komplekse behov knyttet til informasjonshåndtering. Informasjonen din lagres på den sikre plattformen og er enkel å finne, uansett om den må digitaliseres først eller allerede er i digitalt format. Alle filene er kryptert, og rollebasert tilgangskontroll gjør det mulig for autoriserte brukere å få tilgang til dokumentene til enhver tid. Den har integrasjon til flere innholds- og datasystemer i hele organisasjonen, inkludert forretningsapplikasjoner, Enterprise Resource Planning-systemer (ERP), Enterprise Content Management-systemer (ECM), Content Services Platforms (CSP) og lokal eller skybasert fildeling.
cog wheels

Automatiser

Muliggjør samarbeid for dokumentsentriske prosesser

Automatiser

Iron Mountain tilbyr et bredt spekter av administrasjon av forretningsprosesser (BPM) og operasjonell arbeidsflytekspertise, kombinert med intelligente dokumentbehandlingsverktøy som benytter teknologi og teknikker som optisk tegngjenkjenning (OCR), kunstig intelligens (AI), maskinlæring (ML) og robust unntaksbehandling. De automatiserte arbeidsflytene er basert på viktige metadata for å muliggjøre strømlinjeformet dokumentsirkulasjon, analyser og bedre forretningsinnsikt. Du har også mulighet til å få tilgang til oppdaterte funksjoner for oppbevaring av dokumenter og bruke dem systematisk på relevante dokumenter som benytter plattformintegrasjonen til Iron Mountain ® Policy Center solution
thought leadership

Frigjør

Se og tolk nøkkelinformasjon

Frigjør

Frigjør den skjulte verdien av innholdet, uansett hvor det befinner seg, gjennom moderne, AI- infunderte og innholdsdrevne applikasjoner og forente søkefunksjoner på tvers av alle datalagrene i organisasjonen. Ved å bruke kraften til plattformen trekkes relevante metadata ut, klassifiseres og kategoriseres i et strømlinjeformet grensesnitt som muliggjør bedre beslutningstaking. Ulike dashbord gir deg visuell visning av viktige data og beregninger for en mer kraftfull forretningsinnsikt.
digital concept of laptop, using blue nodes and file paths

Kickstart den Digitale Transformasjonen

Få fart på den digitale transformasjonsreisen I 5 trinn

Les mer

Vi gjør det enkelt å komme i gang.

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her

Kontakt oss

paper and pen

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så kontakter en Iron Mountain ansatt deg innen én dag.
Få et pristilbud
laptop profile screen

Logg inn

Logg inn på din konto eller les hvordan du oppretter en
Kom i gang
customer service

Kundeservice

Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg på spørsmålene dine så raskt som mulig
Få hjelp
ringing telephone

Kontakt vår salgsavdeling

Kontakt med en av våre kunnskapsrike representanter for å få hjelp til å løse deres utfordringer og behov.
800 40 980