Brosjyre om trygg disponering av it-ressurser (ITAD)

Løsningsguider

Les mer om hvorfor trygg disponering av IT-ressurser er så viktig, og hvordan Iron Mountain kan hjelpe deg med å etablere sikre oppbevaringsprosesser.

2. juni 20216 minutter
Digital concept - security

Med Iron Mountain kan du sentralisere administrasjonen av trygg disponering av IT-ressurser (ITAD), oppnå stabilitet og global synlighet gjennom en bred bedriftsportal.

Du kan være trygg på at enten du ser etter en sikker måte å kassere utstyret fra datasenteret, kontoret, fjernarbeidere, butikker/avdelinger eller enheter med IP, gir Iron Mountain deg den beste Sikre Oppbevaringsprosessen i hele Verden, og i tillegg Maksimal Videresalgsverdi.

Iron Mountains sikre itad gir:
  • Sikker oppbevaringsprosess: Spor ressursene mens de behandles i hvert punkt helt frem til den avsluttende behandlingen, og få et reviderbart sertifikat for resirkulering og datadestruksjon.
  • Nasjonal og global tilstedeværelse:Med 3500 lastebiler i USA og global tilstedeværelse i dusinvis av land på fem kontinenter, støtter vi deg uansett behov.
  • Miljømessig bærekraft: Føl deg trygg på at vi jobber med e-Stewards eller R2-sertifiserte partnerorganisasjoner som følger de strengeste retningslinjene for miljø og personvern.
  • Beskyttelse av merket ditt: Vi har beskyttet viktig informasjon i mange tiår, og er eksperter på informasjonshåndtering. 95 % av Fortune 1000-bedrifter stoler på Iron Mountain.

Last ned ressursen på engelsk for å finne ut mer.