Selskaper i finansbransjen strømlinjeformer arbeidsflyten med iron mountain insight® essential edition

Kundereferanser

Les mer om hvorfor digitalisering av dokumenter i finansbransjen er viktig, og hvordan Iron Mountain InSight® Essential Edition kan hjelpe akkurat din bedrift.

26. november 20218 minutter
Financial services companies can streamline workflows with Iron Mountain Insight Essential Edition

UTFORDRING

Mange selskaper i finansbransjen må omstille seg for å legge til rette for flere fjernarbeidere og økende krav fra kundene om å kunne utføre banktjenester på mobile enheter. Flere føler seg også overbelastet av arbeidsprosesser som involverer mye papirarbeid.

For å strømlinjeforme arbeidsflyten og legge til rette for nye arbeids- og kundeopplevelser, må finansselskaper digitalisere mange dokumenter relatert til eksisterende kunder og aktive kontoer, i tillegg til å implementere en strategi for å digitalisere papirbaserte prosesser i fremtiden. De fleste finansselskaper arbeider i dag med en blanding av papirer og elektronisk informasjon, noe som krever at de ansatte bruker dyrebar tid på å lete gjennom en stor mengde med filer i ulike formater – ofte lagret på flere ulike steder.

Prosessen med digitalisering, lagring og å gjøre papirdokumenter tilgjengelig må foregå på en svært nøyaktig måte, med oppbevaringsprosesser og prosedyrer som kan verifiseres og etterprøves. Dataintegritet er også kritisk for å imøtekomme bransjereguleringer og bestemmelser samt beskytte alle former for informasjon mot hacking og andre sikkerhetsbrudd.

LØSNING

Iron Mountain InSight® Essential Edition er en abonnementsbasert løsning som kombinerer skanning av fysiske dokumenter og digital oppbevaring på et sikkert, skybasert oppbevaringssted som er tilgjengelig gjennom Iron Mountain Connect, vår nettbaserte kundeportal. Iron Mountain forbereder, skanner og indekserer de fysiske filene dine ved hjelp av optisk tegngjenkjenning (OCR-teknologi), og laster dem opp i en sikker, moderne skylagringstjeneste.

Du kan:

 • Få tilgang til filer gjennom en praktisk nettportal.
 • Enkelt søke opp dokumenter via tekst eller indeks, tilgjengelig i PDF, TIFF og Office-dokumenter på mer enn 50 språk.
 • Benytte rollebasert tilgang som kan tilpasses slik at autoriserte brukere får full tilgang til å søke og endre innhold ved behov, mens andre kun får tilgang til å se innholdet. Dette gjør også at man trygt og enkelt kan dele informasjon, og gjør det enklere med kryssfunksjonelt samarbeid.
 • Få fullstendig oversikt over hvor fysiske og digitale ressurser befinner seg til enhver tid med dokumenterte og verifiserbare oppbevaringsprosesser og prosedyrer.

VERDI

Iron Mountain InSight Essential Edition hjelper deg med å:

 • Sentralisere informasjon for å fremskynde søk, effektivisere prosesser og redusere kostnader.
 • Redusere behovet for fysiske lagringsrom og bruk av tredjeparts lagringstjenester. Dermed frigjøres verdifull arbeidsplass på kontoret, og ekstrakostnader i forbindelse med eiendeler reduseres.
 • Gi arbeidstakere sikker, online tilgang til kritisk informasjon for å støtte endringer som omfatter arbeidsplassen, inkludert strategier for å jobbe hjemmefra.
 • Legge grunnlaget for å bygge egne mobilapper for kunder så de får sikker tilgang til kontoinformasjon og kan fullføre transaksjoner på farten.
 • Sikre samsvar med juridiske og bransjespesifikke krav, inkludert:
  • En oppbevaringsprosess som kan revideres og verifiseres ned til den individuelle eiendelen.
  • Kryptere informasjon både i hvilemodus og ved overføring.

KOMPLEMENTÆRE LØSNINGER

InSight Essential Edition gir grunnlaget for å bygge opp organisasjonens strategi for informasjonshåndtering. Teknologien kan skaleres opp når du må håndtere flere fysiske dokumenter, eller er klar for bransjeledende effektivisering av prosesser ved hjelp av avansert teknologi. Dette inkluderer:

Image on Demand: Tilbyr en «betal underveis»-metode for digitalisering og opphenting av dokumenter fra Iron Mountain Record Centre, enten i original, papirbasert format eller i digital form.

Iron Mountain InSight: Det finnes en klar og enkel oppgraderingsvei fra InSight Essential Edition til vår komplette og intelligente serviceplattform som tilbyr maskinlæring og AI for å ta inn strukturert og ustrukturert informasjon, samtidig som man sikrer at alt er komplett og i overensstemmelse. Fyll ut dette skjemaet for mer informasjon.

Last ned dokumentet for å lese hele denne teksten på engelsk.

Elevate the power of your work

Få en GRATIS konsultasjon i dag!

Slik kommer du i gang