Iron mountain insight®

Løsningsguider

Oppdag hvordan Iron Mountains plattform for innholdstjenester kan gi verdifull innsikt som hjelper deg med å ta bedre beslutninger for bedriften.

12. mars 20216 minutter
Laptop and digital files icons

BRUK HANDLINGSFOKUSERT INNSIKT TIL Å LØSE FORRETNINGSUTFORDRINGER:

Den geografisk spredte tilstedeværelsen til dagens bedrifter kan skape et økosystem bestående av diverse systemer med flere datatyper fra forskjellige datakilder, inkludert fysisk (papir, tape) og digital (generert av apper eller mennesker) informasjon.

Mesteparten av informasjonen er nå digital, men mye fysisk informasjon arkiveres fortsatt off-site, og de fleste organisasjoner innehar ofte flere «avdelingssiloer» som har sine egne prosesser for håndtering og oppbevaring av informasjon. Mangelen på en standardisert løsning reduserer effektiviteten og evnen til å hente ut viktig innsikt fra informasjonen, og det øker i tillegg risikoen for ettersyn og juridiske problemer.

EN PLATTFORM FOR INNHOLDSTJENESTER I BEDRIFTEN

Iron Mountain InSight® er en plattform for innholdstjenester som gir handlingsfokusert innsikt og prediktive analyser gjennom maskinlæringsbasert klassifikasjon av bedriftens fysiske og digitale informasjon. Plattformen gir også struktur, kontekst og metadata til informasjonen, for å gjøre den enklere å bruke. Resultatet er et anriket innhold som kan legge grunnlaget for bedre automatiserte beslutninger og prosesser i hele organisasjonen.

Last ned ressursen på engelsk for å finne ut mer.


Elevate the power of your work

Få en GRATIS konsultasjon i dag!

Slik kommer du i gang