SKENIRANJE DOKUMENTACIJE

Odblokirajte radne tokove opterećene papirnim dokumentima i radite više digitalizovano.

SKENIRANJE DOKUMENTACIJE

Odblokirajte radne tokove opterećene papirnim dokumentima i radite više digitalizovano.
  1. Home
  2. Skeniranje dokumentacije

POVEćAJTE EFIKASNOST DIGITALIZACIJOM DOKUMENTACIJE

U saradnji sa našim timom kreiraćete rešenje za skeniranje dokumenatacije tako da ostvarite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve. Na osnovu vaših potreba i očekivanja naši stručnjaci će vam preporučiti načine kako da povećate efikasnost digitalnim upravljanjem vaših podataka.

Digitalizacijom fizičkih dokumenata uz pomoć naših usluga skeniranja i indeksiranja dokumentacije izvršićete optimizaciju svojih poslovnih aplikacija i bolje iskoristiti svoje investicije u tehnologiju. Brzim i sigurnim pristupom moći ćete da ispunite ciljeve usaglašavanja , kao i druge poslovne obaveze.


PRIMERI NAŠIH USPEŠNIH KLIJENATA

Možemo vam pomoći da izvršite tranziciju na veći nivo digitalizacije na vašem radnom mestu. Više od 230.000 klijenata širom sveta poverilo nam je zaštitu svojih informacija i automatizaciju poslovnih procesa. Mi skeniramo više od 1,2 milijarde slika za godinu dana. Naša stručnost i tehnologija nam omogućavaju da preporučimo one izmene koje će značajno da poboljšaju vaše poslovanje. Digitalizacija će skratiti radni ciklus, povećati produktivnost i izvući veću vrednost iz vaših informacija.

ZAŠTO IRON MOUNTAIN?

  • Mi možemo da povežemo vaše fizičke i elektronske zapise i informacije, bez obzira na to gde se nalaze.
  • Imamo više od 65 godina iskustva u zaštiti sigurnosti i privatnosti informacija naših klijenata.
  • Obezbeđujemo tehnologiju koja je najbolja u svojoj klasi sa rešenjima koja vam mogu pomoći da smanjite opterećenje u vašim IT poslovima, izbegnete kapitalne investicije i smanjite operativne troškove.
  • Zahvaljujući raznovrsnosti naših usluga imaćete posla sa manje dobavljača.

POZOVITE IRON MOUNTAIN

business women

POZOVITE IRON MOUNTAIN