Oceans of data. Seas of opportunity.

Hav av data. Et hav av muligheter.

Data og informasjon er blant organisasjonens mest verdifulle ressurser.

Vi vet at det er en utfordring å håndtere det som kan virke som et hav av og informasjon. Snarveier og midlertidige løsninger er ikke lenger tilstrekkelig i dagens konkurransesituasjon med høy grad av overholdelse av lover og regler. La oss hjelpe deg med å klassifisere, organisere, sikre, digitalisere, automatisere og få tilgang til all deres informasjonen – uansett hva, hvor og hvordan den er lagret – slik at du kan utnytte verdien av den til å skape vekst og sikre organisasjonens fremtid. Denne prosesses kaller vi informasjonstransformasjon.

Si farvel til midlertidige løsninger. Ønsk nytt rammeverk velkommen

Selskapet som beskytter dataene dine, kan hjelpe deg med å frigjøre dem ved å forvandle informasjonen til å forene ressurser og generere automatiserte arbeidsmetoder. I løpet av de 70 årene vi har hjulpet kunder med å administrere informasjon og ressurser, har vi sett hvor overveldet de kan føle seg over kostnadene og de omfattende ressursene som kreves for å lagre og administrere data og informasjon i hele organisasjonen.

Information transformation maturity guide

Derfor har vi utviklet en prosess som hjelper hele organisasjoner med å finne ut hvor de befinner seg i dag. Med 3 trinn kan du finne ut hva organisasjonen din klarer å håndtere i hvert trinn og hvilke hull som må tettes.

Vår prosess vil hjelper deg med å klassifisere, organisere, sikre, digitalisere, automatisere og få tilgang til data og informasjon på tvers av organisasjonen. Vi skaper det rammeverket som er nødvendig for å bygge bro mellom fysiske og digitale ressurser for å hente ut verdi gjennom hele livssyklusen, noe som bidrar til å gjøre organisasjonen mer robust.

Last ned veiledning

3-trinns modell

Løsningen vår hjelper organisasjonen din med å kartlegge hvor dere befinner dere på informasjonshåndteringsreisen, og hva som er veien videre.

  1. Håndtering av Forretningskritisk informasjon: Identifiser de ulike typene data du har og hvordan de håndteres. Tenk gjennom hva som kan digitaliseres, om kravene er oppfylt og hvordan utdaterte dokumenter skal destrueres.
  2. Optimalisering av forretningsinformasjon: Nå som dataene er synlige, kan du optimalisere dem ved hjelp av automatisering. Automatiser arbeidsmetoder og prosesser for å øke produktiviteten, forbedre informasjonsdelingen mellom funksjoner og automatiser arbeidet med overholdelse av lover og regler for å redusere risikoen.
  3. Transformasjon av forretningsinformasjon: Få tilgang til data som tidligere ikke har vært synlige – ta mer velinformerte forretningsbeslutninger, finn nye inntektskilder og forbedre analysene.
Maturity guide pyramid

Hva er fordelene med dette?

Her nevnes noen få. Last ned vår guide for å få hele oversikten:

  • Bygg bro mellom de fysiske og digitale informasjonsressursene dine og effektiviser driften.
  • Sikre informasjonen din og kast unødvendige data og filer for å redusere riskioen for cybersikkerhet og driftskostnadene.
  • Utvikle seg i takt med økende krav til forskrifter og overholdelse av lover og regler.
  • Oppfyll ESG-målene samtidig som du reduserer kostnadene ved å effiktivisere transport og logistikk, papirbruk og re-sirkulering av IT-ressurser.

Last ned veiledning

Download Maturity Guide

BVed å sende inn dette skjema godkjenner jeg at Iron Mountain behandler mine persondata som beskrevet i Iron Mountains Personvernærklæring. Jeg bekrefter også at jeg har lest og forstått Personvernærklæringen. Du kan når som helst avmelde ditt tidligere samtykke til å motta informasjons eposter opt out her